Lowlands 2024 tickets

Lowlands 2024

18-8-2024
Biddinghuizen,Biddinghuizen

Koop jouw Lowlands 2024 Tickets hier

Veilige aankoop via ticket transfer
Lowlands 2024 maakt gebruik van Mobile tickets. Deze zijn via Ticketbeurs 100% veilig te kopen/verkopen. Klik op de button voor meer uitleg over kopen en verkopen van mobiele tickets.

Lowlands 2024

tickets
aangeboden

0

tickets
verkocht

0

tickets
gezocht

0

Tickets

Lowlands tickets kopen of doorverkopen? Dan ben je bij Ticketbeurs aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat je graag deel wilt uitmaken van dit legendarische festival. Bij ons kun je 100% veilig tweedehands tickets kopen of verkopen via onze website. Wij streven ernaar om jouw festivalervaring zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Datum Lowlands 2024 is 16 t/m 18 augustus

Lowlands wordt gehouden van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus 2024 op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Het festivalprogramma begint op vrijdag rond het middaguur, maar je bent van harte welkom op de camping vanaf donderdag 15 augustus 09:00 uur. De camping sluit op maandag 19 augustus om 12:00 uur. Tickets zijn alleen verkrijgbaar voor het hele weekend. Er zijn geen dagtickets.

Over Lowlands festival

Lowlands is een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands presenteert een indrukwekkende line-up met meer dan 250 acts en optredens verdeeld over maar liefst twaalf podia. Zowel gerenommeerde headliners als veelbelovende nieuwkomers weten steevast volle tenten te trekken. Lowlanders hebben een goed gevoel voor klassiekers, maar blijven te allen tijde nieuwsgierig naar nieuwe muzikale ontdekkingen!

Datum start voorverkoop

De datum waarop de voorverkoop start is op dit moment nog niet bekend, maar in voorgaande jaren was dat meestal in de eerste week van Februari

Line-up

De line-up is op dit moment nog niet bekend. Meestal maakt Lowlands de eerste namen bekend rond de datum dat de voorverkoop start. Dat is dus waarschijnlijk ook in februari. De line up wordt gewoonlijk in verschillende fases bekend gemaakt. Dus na de eerste bekendmaking in februari volgen er nog meerdere momenten waarop de line-up verder bekend gemaakt wordt.

Ticket prijs

De ticket prijs voor 2024 is nog niet bekend. Vorig jaar was de ticket prijs 300 euro, en was Lowlands binnen een kwartier uitverkocht. Te verwachten valt dat de ticketprijs hetzelfde of iets hoger zal zijn. Op de doorverkoop service van Ticketmaster waren tickets te koop voor een maximum prijs van 360 euro, waarbij er 43 euro servicekosten bijgerekend werd door Ticketmaster.
Bij onze Ticketbeurs doorverkoop service wordt 2 euro kosten voor de verkoper en 3 euro kosten voor de koper gerekend, je houdt dus veel meer over als je je ticket via Ticketbeurs verkoopt.

Wat is de minimum leeftijd?

Ondanks dat het festival open is voor alle leeftijden, adviseert de organisatie een minimumleeftijd van 16 jaar. Bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar ontvangen een apart bandje vanwege de regeling omtrent alcohol.

Vervoer Lowlands

Pendelbussen

Indien je met het openbaar vervoer naar Lowlands reist, zijn er gratis pendelbussen beschikbaar van en naar het festivalterrein vanaf de treinstations Lelystad en Dronten. Op donderdag rijden de pendelbussen van en naar zowel Dronten als Lelystad. Op zaterdag en zondag rijden ze alleen van en naar Dronten tot 16:00 uur, maar na 16:00 uur en op maandag zijn er pendelbussen beschikbaar van en naar zowel Dronten als Lelystad. Over het algemeen vertrekt er elke 20 minuten een bus. Indien je met de auto wordt gebracht, dien je de borden 'Walibi Holland' te volgen en zodra je ze ziet, de borden 'P Lowlands' te volgen. Daarna volg je de borden 'Kiss & Ride'.

Auto

Als je toch met de auto komt, dien je richting Flevoland te rijden en de borden 'Walibi Holland' en 'P Lowlands' te volgen. Je wordt dan automatisch naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaats geleid. Let op: fout geparkeerde voertuigen worden weggesleept, dus zorg ervoor dat je een parkeerticket koopt. In de voorverkoop kost een parkeerticket €16,- en ter plaatse op het terrein betaal je €25,- met pin.

Waarom ticketbeurs?

100% veilig
Snel en simpel kopen en verkopen
Laagste servicekosten
Mobiele tickets verkopen WEL mogelijk via Ticketbeurs (Ook tijdens het festival zelf!)
Sealed tickets verkopen WEL mogelijk via Ticketbeurs
24/7 online support

Tweedehands tickets voor kopen of doorverkopen?

Ben je op zoek naar tweedehands tickets voor Lowlands 2024? Of wil je juist een ticket doorverkopen die je niet meer kunt gebruiken? Op Ticketbeurs kun je 100% veilig tweedehands tickets kopen of verkopen voor het Lowlands festival.Bij ons heb je de garantie van een eenvoudig en duidelijk proces, waarbij de mobiele tickets worden gegarandeerd via de ticket transfer functie van ticketmaster. Je kunt gemakkelijk kaarten kopen van diverse verkopers. De verkopers kunnen hun tickets veilig aanbieden tegen eerlijke prijzen, terwijl de kopers zekerheid hebben dat ze een uniek ticket ontvangen. Of je nu op zoek bent naar een last-minute ticket of je eigen ticket wilt verkopen, wij bieden een gebruiksvriendelijke en betrouwbare omgeving voor de aan- en verkoop van tweedehands tickets van het festival Lowlands.Doorverkoop op Ticketbeurs WEL mogelijk tijdens Lowlands

Ticketmaster stopt hun eigen doorverkoop service op de donderdagochtend van het festival om 5 uur. Van donderdag 15 tot en met zondag 19 Augustus is Ticketbeurs dus het enige platform waar je jouw ticket nog 100% veilig kan kopen of doorverkopenLowlands 2025

De datum voor Lowlands 2025 is (waarschijnlijk) vrijdag 22 tot en met zondag 24 augustus 2025. Het vindt plaats op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen in Flevoland.
Je hebt de mogelijkheid om al op donderdag 23 augustus vanaf 09:00 uur aan te komen en te vertrekken op maandag 19 augustus voor 12:00 uur. De ticketprijs is nog niet bekend en ook de line-up voor Lowlands 2025 is nog niet bekend