Wie zijn wij?

Online Party Solutions is een bedrijf dat zich bezig houdt met Exploitaitie van websites voor bemiddeling van artiesten, feesten en partijen.
De belangrijkste website van Online Party Solutions is Ticketbeurs. Ticketbeurs is in 2014 opgericht door Niels Bergsma en heeft als missie om doorverkoop van e-tickets veilig en transparant mogelijk te maken tegen de laagste kosten.

Transparantie en weinig kosten

De missie van Ticketbeurs is een transparant secondary-tickets platform maken met de laagste servicekosten.
Wij hebben een platform gebouwd dat er simpel en strak uitziet en dat doet wat het moet doen, zonder overbodigheden. Door slim te werken is het gelukt om handige tools te ontwikkelen en kosten laag te houden.
Wij hanteren €2,- kosten voor de verkoper en €3,- voor de verkoper, waar andere sites vaak 5% koperkosten en 8% verkoperkosten rekenen. Vooral bij de wat duurdere festivals scheelt dit enorm. Klik hier voor een voorbeeld van groot prijsverschil met andere swap sites.

Historie

In januari 2023 was Niels (de oprichter van ticketbeurs) spreker op een meetup van bedrijven in de ticketbranche bij NeoTicket waar hij een presentatie gehouden heeft over Ticketbeurs en secondary ticketing. In de presentatie komen de USP's, historie en toekomst van Ticketbeurs voorbij, en worden trends in de secondary ticketing besproken. Hier een impressie:Our Team

Niels Bergsma

Oprichter, Lead-developer

Anoeska Groot

Helpdesk

Han Post

Developer

Tom Veerman

Financien