Hrfst festival 2024 tickets

Hrfst festival 2024

5-10-2024
Utrecht ,Fort vechten

Koop jouw Hrfst festival 2024 Tickets hier.

Op dit moment zijn er helaas geen tickets beschikbaar. Klik op tickets zoeken om een mail te krijgen als er weer tickets aangeboden worden. Heb jij zelf een Hrfst festival 2024 ticket om te verkopen? Klik dan op de 'ticket verkopen' button.

Hrfst festival 2024

tickets
aangeboden

0

tickets
verkocht

0

tickets
gezocht

0

HRFST festival tickets kopen of verkopen? Dan is Ticketbeurs jouw betrouwbare partner. Wij begrijpen natuurlijk dat je graag deel wilt uitmaken van dit festival. Bij ons kun je 100% veilig tweedehands tickets kopen of verkopen via onze website. Wij zetten ons in om jouw festivalervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Over HRFST

Maak je klaar voor het ultieme tech paradijs! Markeer zaterdag 5 oktober groots in je agenda en bereid je voor op de spectaculaire afsluiting van het festivalseizoen. Duik in de diepste bassen en geniet van de donkerste bieren tijdens HRFST.

Datum & locatie

HRFST vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2024 van 14:00 tot 23:00 uur in Fort Vechten, Bunnik.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimumleeftijd voor toegang tot HRFST festival is 18 jaar. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, aangezien toegang zonder dit bewijs niet mogelijk is, zelfs niet onder begeleiding van een volwassene.

Hoe kan ik betalen op het HRFST festival?

Bij HRFST Festival kun je eten en drinken verkrijgen met behulp van festivalmunten. Deze kun je verkrijgen bij de speciale muntenkassa's op het terrein, waar je zowel contant geld als PIN kunt gebruiken. Belangrijk: de munten zijn uitsluitend geldig tijdens HRFST Festival 2024 en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.

Tweedehands tickets voor HRFST kopen of verkopen?

Ben je op zoek naar tweedehands tickets voor HRFST 2024? Of wil je juist een ticket doorverkopen dat je niet meer kunt gebruiken? Op Ticketbeurs kun je 100% veilig tweedehands tickets kopen of verkopen voor het HRFST festival. Bij ons heb je de garantie van een eenvoudig en duidelijk proces, waarbij de mobiele tickets worden gegarandeerd via de ticket transfer functie. Je kunt gemakkelijk kaarten kopen van diverse verkopers. De verkopers kunnen hun tickets veilig aanbieden tegen eerlijke prijzen, terwijl de kopers er zeker van zijn dat ze een uniek ticket ontvangen. Of je nu op zoek bent naar last-minute tickets of je eigen ticket wilt verkopen, wij bieden een gebruiksvriendelijke en betrouwbare omgeving voor de aan- en verkoop van tweedehands tickets voor het HRFST festival.