Money-Back Garantie

Probleem

Zoals je op onze "Veilig" pagina kan lezen doen wij er alles aan om de kans zo klein mogelijk te maken dat je als koper met een ongeldig ticket bij je evenement komt te staan. Helaas blijft dit wel mogelijk als bijvoorbeeld de verkoper zijn eigen kaart toch zelf gebruikt en daarmee eerder naar binnen gaat dan jij.
Gelukkig komt dit heel zelden voor omdat de gevolgen voor de verkoper zeer onaantrekkelijk zijn (Wij hebben zijn gegevens en zullen hem/haar blokkeren van onze site en kunnen aangifte doen).
Mocht het ticket toch ongeldig zijn dan zullen we de koper en verkoper met elkaar in contact brengen zodat er samen naar een oplossing kan worden gezocht.

Direct je geld terug

Wil je zeker weten dat je je geld altijd terug krijgt, dan kan je bij aankoop kiezen voor de "Money-back garantie". Dit kost 5% van de ticketprijs.
Mocht het zo zijn dat je ticket ongeldig is bij aankomst dan krijg je direct het volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening.

Filmpje of Video VERPLICHT!

Om misbruik te voorkomen is het verplicht om te bewijzen dat het ticket ongeldig was. Dit doe je door een foto of video te maken van de scanner op het moment dat die aangeeft dat het ticket ongeldig is. Bij twijfel vragen wij de scangegevens op bij de ticket provider.

English

There is always a small chance that the ticket that you bought is already used by the seller of the ticket. If you buy money-back guarantee on your ticket, and your ticket is already scanned when you enter the event, then you get your money back, and the seller will be blocked on our website. You need to proof that the ticket is already scanned by making a photo or video from the scanner showing that message.