loader
Wie zijn wij


Het bedrijf achter deze website is Online Party Solutions. Wij zijn webprogrammeurs en maken websites voor het midden- en kleinbedrijf in de party- en evenementenbranche. Ticketbeurs.nl hebben we voor onszelf gemaakt, omdat we het leuk vonden en omdat we denken dat het een groot succes kan worden.

Historie TICKETBEURS.nl

In 2014 kwamen we op het idee om tweedehands ticket verkoop aan te bieden op een van onze party-websites. Later hebben we besloten om er een aparte site van de maken: Eticketbeurs.nl. Wij zijn niet de enige website die deze dienst levert, maar we zijn wel de goedkoopste.
In 2021 is de naam van ons platform veranderd van Eticketbeurs.nl naar Ticketbeurs.nl.

Weinig kosten

Wij hebben hebben zelf een website gemaakt die er simpel en strak uit ziet, en die doet wat hij moet doen. Voor vragen zijn wij in principe alleen via de mail of telefoon bereikbaar. Wij hebben geen chat-dienst. Hierdoor hebben wij vrij weinig kosten en daarom kunnen wij onze dienst tegen een veel goedkoper tarief aanbieden dan onze concurrenten.
Wij hanteren €2,- kosten voor de koper en de verkoper, waar andere sites vaak 5% koperkosten en 8% verkoperkosten rekenen. Vooral bij de wat duurdere festivals scheelt dit enorm. Bij een kaartje van Lowlands die bijvoorbeeld voor 250 verkocht wordt rekenen andere websites 12.50 euro bemiddelingkosten voor de verkoper en 20 euro kosten voor de koper, in totaal 32.50 euro voor een volledig geautomatiseerde transactie!?!
Wij hanteren altijd het vaste bedrag van €2,- kosten voor de koper en €2,- kosten voor de verkoper. Ook hanteren wij geen ideal kosten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere swap sites.

Groeten Niels, Han, Tom en Anna